מרכיבים
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- בקערת ערבוב מערבבים את הנוטלה, הקמח והביצה.
- מערבבים את החומרים יחד עד שהם יוצרים בצק עוגיות סמיך וחלק.
- לוקחים בערך כף מבצק העוגיות ומגלגלים לכדור.
- מניחים את כדורי הבצק על תבנית האפייה המוכנה, מרווחים ביניהם כ-2 סנטימטרים זה מזה.
- לוחצים בעדינות על כל כדור בצק בעזרת גב מזלג כדי ליצור תבנית צולבת על העוגיות.
- אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות או עד שהן מתייצבות ומעט סדוקות על פני השטח.
- מוציאים את תבנית האפייה מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר עליה כמה דקות לפני שמעבירים אותן לרשתות לצינון מלא.
- לאחר התקררות, אחסן את עוגיות הנוטלה 3 המרכיבים בכלי אטום כדי לשמור על טריותן.