עוגיות עבאדי מנצחות

4.9
כ-10 דקות הכנהכ-30 דקות אפייה
רמת קושי: קל | כמות: כ-25 עוגיות

עוגיות עבאדי מלוחות בטעם של פעם!

עוגיות עבאדי מנצחות

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס ומרפדים את תבנית האפייה בנייר אפיה.
  2. מערבבים במשך כמה דקות את כל החומרים בקערה בעזרת כף ואח”כ ממשיכים לעבד בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד . המרקם שמתקבל צריך להיות נוח לעבודה.
  3. תולשים חתיכות מהבצק ומגלגלים עם הידיים לצורת נקניק. מהדקים את הקצוות ליצירת עיגול.
  4. מניחים על נייר האפייה. מברישים את החלק העליון של עיגול הבצק בחלמון ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור ואופים במשך חצי שעה.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים את העוגיות בטמפרטורת החדר.