מרכיבים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס ומרפדים את תבנית האפייה בנייר אפיה.
- מערבבים במשך כמה דקות את כל החומרים בקערה בעזרת כף ואח”כ ממשיכים לעבד בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד . המרקם שמתקבל צריך להיות נוח לעבודה.
- תולשים חתיכות מהבצק ומגלגלים עם הידיים לצורת נקניק. מהדקים את הקצוות ליצירת עיגול.
- מניחים על נייר האפייה. מברישים את החלק העליון של עיגול הבצק בחלמון ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור ואופים במשך חצי שעה.
- מוציאים מהתנור ומצננים את העוגיות בטמפרטורת החדר.