עוגיות שוקולד צ'יפס רכות

4.9
כ-20 דקות להכנה10-12 דקות לאפייה
רמת קושי: קל | כמות: 30 עוגיות

עוגיות שוקולד צ'יפס רכות טעימות מתפצפצות מגניבות יאמי יאמי

עוגיות שוקולד צ'יפס רכות

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, והמלח.
  3. בקערה אחרת, מניחים את השמן, סוכר חום, סוכר לבן, הביצה והתמצית וניל ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את התערובת היבשה לתערובת הלחה ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
  5. מוסיפים את שוקולית הצ'יפס ומערבבים שוב.
  6. בעזרת כף, מניחים כדורים של הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, בריווחים של כ-2 ס"מ.
  7. אופים במשך כ-10-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות ומתייצבות.
  8. מניחים את התבנית להתקרר מעט לפני שמוסיפים את העוגיות למדף מחמם.

הצעות מיוחדות

  • עוגיות שוקולית צ'יפס עם אגוזים: הוסיפו כוס של אגוזים קצוצים לתערובת לפני האפייה.
  • עוגיות שוקולית צ'יפס עם קוקוס: הוסיפו חצי כוס של קוקוס מרוסק לתערובת לפני האפייה.
  • עוגיות שוקולית צ'יפס עם דחיסה: הוסיפו כוס של דחיסה לתערובת לפני האפייה.