עוגיות שיבולת שועל בריאות וטבעוניות

4
10 דק' הכנה12-15 דק' אפייה
רמת קושי: קל | כמות: 12-15 עוגיות

תפנקו את עצמכם בעוגיות שיבולת שועל בריאות ללא סוכר, ללא רגשות אשמה! עוגיות אלה מפוצצות במרכיבים בריאים בעלי מתיקות 100% טבעית ומציעות פינוק משביע מושלם למי שמחפש ליהנות מקינוח בריא יותר.

עוגיות שיבולת שועל בריאות וטבעוניות

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערת ערבוב מערבבים את הבננות המעוכות, רסק התפוחים הלא ממותק ותמצית הווניל.
  3. מוסיפים את שיבולת השועל, הקינמון הטחון והמלח לתערובת הבננה ומערבבים עד שכל החומרים מתאחדים היטב.
  4. אם רוצים, מכניסים פנימה את הצימוקים או החמוציות המיובשות והאגוזים הקצוצים לתוספת טעם ומרקם.
  5. השתמשו בכף או בכף עוגיות כדי להכין חלקים מהתערובת על תבנית האפייה המוכנה, ועצבו אותם לעגולי עוגיות.
  6. משטחים בעדינות כל עוגייה בעזרת גב הכף או בקצות האצבעות.
  7. אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות ומתייצבות.
  8. מניחים לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה מספר דקות לפני שמעבירים אותן לרשת להתקררות מלאה.

הצעות מיוחדות

  • עוגיות שיבולת שועל עם קוקוס-שוקולד: מערבבים פנימה 1/4 כוס שוקולד צ'יפס ללא חלב ו-1/4 כוס קוקוס מגורר לטוויסט טרופי.
  • עוגיות שיבולת שועל אגוזים: הוסיפו 1/4 כוס אגוזים קצוצים (כגון שקדים, אגוזי מלך או אגוזי פקאן) כדי לשפר את הטעם האגוזי.
  • עוגיות שיבולת שועל של ברי בליס: מוסיפים פנימה 1/2 כוס אוכמניות טריות, פטל או תותים קצוצים לרענון פירותי מגניב.
  • עוגיות שיבולת שועל של תבלין דלעת: מערבבים פנימה 1/2 כפית תבלין דלעת לטעם נעים בהשראת הסתיו.