עוגת גבינה לוטוס

4.6
20 דק' הכנה
רמת קושי: קל | כמות: 8-10 פרוסות

התענגו על הטעמים המענגים והייחודיים של עוגת גבינה לוטוס. הקינוח הקרמי והדקדנטי הזה משלב את טעמו העשיר של הלוטוס עם החלקלקות של עוגת הגבינה, ויוצר פינוק שמימי שישאיר לכם חשק לעוד!

עוגת גבינה לוטוס

מרכיבים

אופן ההכנה

 

  1. במעבד מזון מרסקים את עוגיות הלוטוס עד שהן דומות לפירורים דקים
  2. מוסיפים את החמאה המומסת לביסקוויטים המרוסקים ומערבבים היטב.
  3. משטחים את הביסקוויטים לתחתית תבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ ומכניסים ל10 דק' למקפיא
  4. בזמן שהתחתית במקפיא, מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם הפודינג והחלב עד שמקבלים קרם נוקשה ואחיד.
  5. מוציאים את התחתית מהמקפיא ומחליקים בצורה יפה את הקרם ישירות מעל כל התחתית.
  6. מכניסים את הממרח לוטוס לקערה וממיסים אותה במיקרו בפעימות של 30 שניות עד שנהיה נוזלי לגמרי ומוסיפים אל תוך הקרם. חשוב לדאוג שהממרח לוטוס יכסה את כל הקרם
  7. מכניסים למקרר את עוגת הגבינה ל-4 שעות לפחות, או ללילה, עד להתייצבות.
  8. לפני ההגשה, מקשטים עם קצפת ועוגיות לוטוס כתוש.
  9. פורסים ונהנים מעוגת גבינה לוטוס מושלמת!

הצעות מיוחדות

  • זילוף שוקולד: ממיסים מעט שוקולד ומטפטפים אותו על עוגת הגבינה המצוננת למגע נוסף של פינוק.
  • רוטב קרמל לוטוס: מחממים מעט ממרח לוטוס עם מעט חלב ליצירת רוטב קרמל טעים. מטפטפים אותה על עוגת הגבינה לפני ההגשה.
  • ציפוי לוטוס כתוש: מרסקים עוד כמה עוגיות לוטוס ומפזרים אותם על גבי הקצפת לתוספת קראנצ'יות.