עוגת גזר

4.8
20 דק׳ הכנהשעה אפייה
רמת קושי: קל | כמות: 2 תבניות אינגליש קייק

עוגת גזר נימוחה, טעימה, רכה ומיוחדת במינה, עם תוספת אגוזים וצימוקים, שאם לא תגלו לאורחים ממה היא עשויה, גם הם לא ינחשו

עוגת גזר

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. עוגת גזר: מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מגרדים גזר על פומפייה. שוברים גס אגוזי מלך.
  3. בקערה גדולה טורפים ביצים.
  4. מוסיפים שני סוגי סוכר ושמן ומערבבים היטב. מוסיפים גזר וקוקוס ומערבבים.
  5. מנפים יחד קמח, אבקת סודה, מלח וקינמון ומוסיפים לתערובת. טורפים עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים וצימוקים.
  6. אפייה: מוזגים את התערובת לתבניות ואופים במשך שעה או עד שקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי.