עוגת גן

4.1
20 דקות הכנה45 דקות אפייה10 דקות קירור
רמת קושי: קל | כמות: 1 עוגה (ל-8-10 אנשים)

תתכוננו להתפנק בעוגת גן מענגת וגחמנית שתוביל אתכם לגן עדן פורח! עוגה זו מפוצצת בטעמים רעננים ובצבעים עזים, מה שהופך אותה לפינוק מושלם לכל אירוע.

עוגת גן

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה לעוגה.
  2. בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
  3. הוסיפו את החמאה, הביצים ותמצית הווניל המרוככת למרכיבים היבשים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים בהדרגה פנימה את החלב וממשיכים לערבב את הבלילה.
  5. מקפלים פנימה את הגזר המגורד, הקוקוס המגורר, אגוזי המלך הקצוצים והאננס המרוסק.
  6. מערבבים בעדינות את פירות יער טריים, נזהרים לא לערבב יתר על המידה.
  7. יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המשומנת ומחליקים את החלק העליון עם מרית.
  8. אופים בתנור שחומם מראש כ-40-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
  9. לאחר האפייה, מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר בתבנית במשך 10 דקות. לאחר מכן העבירו אותו למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
  10. מקשטים את העוגה המצוננת בפרחים אכילים, ויוצרים עיצוב יפהפה דמוי גינה.
  11. פרסו והגישו את עוגת הגן המענגת הזו כדי להרשים את האורחים שלכם בטעמיה הרעננים והתוססים!

הצעות מיוחדות

  • טוויסט הדרים: מוסיפים לבלילה גרידה של 1 לימון או תפוז לטעם הדרים מרענן.
  • פינוק שוקולד: מערבבים ½ כוס אבקת קקאו לתוך הבלילה לקבלת טוויסט שוקולדי עשיר.
  • ציפוי קרמי: מעל העוגה שכבה של ציפוי גבינת שמנת ומקשטים בעלי נענע טריים.