מרכיבים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה לעוגה.
- בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
- הוסיפו את החמאה, הביצים ותמצית הווניל המרוככת למרכיבים היבשים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים בהדרגה פנימה את החלב וממשיכים לערבב את הבלילה.
- מקפלים פנימה את הגזר המגורד, הקוקוס המגורר, אגוזי המלך הקצוצים והאננס המרוסק.
- מערבבים בעדינות את פירות יער טריים, נזהרים לא לערבב יתר על המידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המשומנת ומחליקים את החלק העליון עם מרית.
- אופים בתנור שחומם מראש כ-40-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
- לאחר האפייה, מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר בתבנית במשך 10 דקות. לאחר מכן העבירו אותו למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
- מקשטים את העוגה המצוננת בפרחים אכילים, ויוצרים עיצוב יפהפה דמוי גינה.
- פרסו והגישו את עוגת הגן המענגת הזו כדי להרשים את האורחים שלכם בטעמיה הרעננים והתוססים!
הצעות מיוחדות
- טוויסט הדרים: מוסיפים לבלילה גרידה של 1 לימון או תפוז לטעם הדרים מרענן.
- פינוק שוקולד: מערבבים ½ כוס אבקת קקאו לתוך הבלילה לקבלת טוויסט שוקולדי עשיר.
- ציפוי קרמי: מעל העוגה שכבה של ציפוי גבינת שמנת ומקשטים בעלי נענע טריים.