מרכיבים
אופן ההכנה
- מפרידים את החלמונים והלבנים לשתי קערות.
- בקערת ערבוב, מקציפים את החלמונים עם סוכר עד שמנת צהוב חיוור.
- מוסיפים את גבינת המסקרפונה לתערובת החלמונים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- בקערה נפרדת מקציפים את חלבוני הביצה עד להיווצרות פסגות נוקשות.
- קפלו בעדינות את חלבוני הביצה המוכים לתערובת המסקרפונה.
- בצלחת רדודה מערבבים את הקפה המקורר עם ליקר הקפה (אם משתמשים).
- טובלים כל אצבע בתערובת הקפה למשך מספר שניות, ומקפידים לא להשרות אותן לחלוטין.
- מסדרים שכבה של אצבעות גברת ספוגות בתחתית צלחת מלבנית.
- מורחים חצי מתערובת המסקרפונה על אצבעות הגברת.
- חוזרים על השכבות עם שאר אצבעות הגברת ותערובת המסקרפונה.
- מכסים את הכלי בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות, או ללילה.
- לפני ההגשה, אבק את החלק העליון של העוגה עם אבקת קקאו.
- פורסים ומגישים צונן. נהנה!
הצעות מיוחדות
- אוהבי שוקולד: הוסיפו שכבה של שוקולד מריר מגורר בין תערובת הליידפינגרס והמסקרפונה.
- טוויסט פירות: שכבו תותים או פטל פרוסים בין תערובת הליידיפינגרס והמסקרפונה.
- תענוג אגוזים: מפזרים על אבקת הקקאו שקדים קלויים קצוצים או אגוזי לוז.