מרכיבים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עוגה עגולה בקוטר 30 ס"מ.
- בקערת ערבוב גדולה טורפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
- הוסיפו שמן צמחי, חלב שקדים, סירופ מייפל, תמצית וניל וחומץ תפוחים למרכיבים היבשים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה ומחליקים את החלק העליון עם מרית.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 30-35 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר בתבנית במשך 10 דקות. לאחר מכן, העבר אותו למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
- לאחר שהעוגה התקררה, תוכלו לקפוא אותה עם הציפוי האהוב עליכם ללא מוצרי חלב או פשוט לאבק אותה באבקת סוכר.
- פורסים ומגישים את עוגת המייפל פרווה המענגת הזו כדי ליהנות מהטעמים שאי אפשר לעמוד בפניהם!
הצעות מיוחדות
- עוגת אגוזי מייפל: הוסף 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים לבלילה לקבלת קראנץ' מענג.
- עוגת תבלין מייפל: הוסיפו 1 כפית קינמון טחון ו-1/2 כפית אגוז מוסקט טחון לחומרים היבשים לטוויסט חם וארומטי.
- עוגת תפוזים מייפל: מוסיפים לבלילה קליפת תפוז אחד לטעם הדרים מרענן.