עוגת מייפל פרווה

4
15 דקות הכנה30-35 דקות אפייה
רמת קושי: קל | כמות: 1 עוגה (8-10 מנות)

התענגו על הטעמים המתוקים והמנחמים של עוגת מייפל פרווה זו. העוגה הזו עשויה עם נגיעות של סירופ מייפל, והיא לחה, אוורירית וטעימה להפליא. זה הפינוק המושלם לכל אירוע!

עוגת מייפל פרווה

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עוגה עגולה בקוטר 30 ס"מ.
  2. בקערת ערבוב גדולה טורפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
  3. הוסיפו שמן צמחי, חלב שקדים, סירופ מייפל, תמצית וניל וחומץ תפוחים למרכיבים היבשים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה ומחליקים את החלק העליון עם מרית.
  5. אופים בתנור שחומם מראש במשך 30-35 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
  6. מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר בתבנית במשך 10 דקות. לאחר מכן, העבר אותו למתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
  7. לאחר שהעוגה התקררה, תוכלו לקפוא אותה עם הציפוי האהוב עליכם ללא מוצרי חלב או פשוט לאבק אותה באבקת סוכר.
  8. פורסים ומגישים את עוגת המייפל פרווה המענגת הזו כדי ליהנות מהטעמים שאי אפשר לעמוד בפניהם!

הצעות מיוחדות

  • עוגת אגוזי מייפל: הוסף 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים לבלילה לקבלת קראנץ' מענג.
  • עוגת תבלין מייפל: הוסיפו 1 כפית קינמון טחון ו-1/2 כפית אגוז מוסקט טחון לחומרים היבשים לטוויסט חם וארומטי.
  • עוגת תפוזים מייפל: מוסיפים לבלילה קליפת תפוז אחד לטעם הדרים מרענן.