עוגת קוקוס בחושה

4
15 דקות הכנה30-35 דקות אפייה
רמת קושי: קל | כמות: 1 עוגה (8-10 מנות)

עוגת קוקוס טעימה ולחה שתוביל אתכם לגן עדן טרופי! עוגה זו מפוצצת בטעם קוקוס והיא מושלמת לכל אירוע.

עוגת קוקוס בחושה

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית עוגה עגולה בקוטר 23 ס"מ.
  2. בקערת ערבוב גדולה טורפים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
  3. בקערה נפרדת טורפים יחד את חלב הקוקוס, השמן הצמחי, הביצים ותמצית הוניל.
  4. יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. היזהרו לא לערבב יתר על המידה.
  5. מקפלים פנימה את הקוקוס המגורר.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה ומחליקים את החלק העליון עם מרית.
  7. אופים במשך 30-35 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
  8. מוציאים את העוגה מהתנור ומניחים לה להתקרר בתבנית במשך 10 דקות.
  9. מעבירים את העוגה לרשת תיל כדי להתקרר לחלוטין.
  10. לאחר הקירור, אתה יכול לקפוא את העוגה עם ציפוי קוקוס האהוב עליך או לפזר קצת אבקת סוכר על גבי.
  11. פורסים ומגישים את עוגת הקוקוס הטעימה!

הצעות מיוחדות

  • טוויסט אננס: הוסף 1 כוס אננס כתוש לבלילה לטוויסט טרופי.
  • גרידת לימון: מוסיפים לבלילה קליפת לימון אחד לקבלת טעם הדרים מרענן.
  • קראנץ' שקדים: מפזרים על גבי העוגה שקדים פרוסים לפני האפייה לקבלת מרקם פריך.