עוגת קרמבו פרווה

4
20 דקות הכנה35 דקות אפייה2 שעות צינון
רמת קושי: קל | כמות: 1 עוגה (8-10 מנות)

תתכוננו להתפנק בעוגת קרמבו פרווה מענגת ואוורירית! העוגה הזו היא שילוב מושלם של שוקולד עשיר ומרשמלו קרמי, מה שהופך אותה לפינוק שכולם יאהבו. זה קל לעשות ובוודאי להרשים את החברים ובני המשפחה שלך.

עוגת קרמבו פרווה

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה לעוגה.
  2. בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
  3. הוסיפו את הביצים, החלב, השמן הצמחי ותמצית הווניל למרכיבים היבשים. מערבבים היטב עד שהבלילה חלקה ואחידה היטב.
  4. יוצקים בהדרגה פנימה את המים הרותחים תוך כדי ערבוב הבלילה. הבלילה תהיה דקה, אבל זה נורמלי.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה ואופים 30-35 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
  6. לאחר שהעוגה אפויה, מוציאים אותה מהתנור ומניחים לה להתקרר לחלוטין.
  7. בינתיים, מכינים את מלית קרם המרשמלו על ידי ערבוב מוך המרשמלו עם 100 גרם שוקולד מריר קצוץ. מניחים בצד.
  8. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה, אבקת הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת פסגות נוקשות.
  9. חותכים את העוגה המצוננת אופקית לשתי שכבות שוות.
  10. מורחים את מלית קרם המרשמלו על השכבה התחתונה של העוגה.
  11. מניחים את השכבה העליונה של העוגה מעל המילוי.
  12. מכסים את כל העוגה בקצפת, ויוצרים שכבה חלקה ואחידה.
  13. מקשטים את העוגה עם השוקולד המריר הקצוץ הנותר, מפזרים אותו על גבי.
  14. מקררים את העוגה לפחות שעתיים לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג יחד.
  15. פורסים ומגישים את עוגת קרמבו הפרווה השמימית הזו ליקיריכם!

הצעות מיוחדות

  • טוויסט מנטה: מוסיפים 1 כפית תמצית נענע למילוי קרם המרשמלו לטעם מרענן.
  • תענוג אגוזים: מפזרים אגוזים קצוצים, כמו שקדים או אגוזי לוז, על גבי הקצפת לתוספת קראנץ'.
  • הפתעה פירות יער: שכבות פירות יער טריים, כמו תותים או פטל, בין שכבות העוגה יחד עם מילוי קרם המרשמלו.