עוגת שמנת פירורים

4.2
20 minutes
רמת קושי: קל | כמות: כ-20 פירורי עוגת שמנת

פירורי עוגת קרם הם פינוק מענג שיספק את השן המתוקה שלך. פירורים אלה עשויים מעוגה קרמית ואוורירית שמתפוררת לחתיכות בגודל ביס. הם מושלמים לנשנוש או כתוספת לגלידה או יוגורט. תתכוננו להתמכר למתכון הקל והכיפי הזה!

עוגת שמנת פירורים

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. 1. מפוררים את העוגה לפירורים דקים בעזרת הידיים או מעבד מזון.
  2. 2. ערבבו בקערת ערבוב את גבינת השמנת, אבקת הסוכר ותמצית הוניל. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
  3. 3. מוסיפים את פירורי העוגה לתערובת גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהכל אחיד.
  4. 4. לוקחים מנות קטנות מהתערובת ומעצבים אותן לכדורים בגודל ביס.
  5. 5. מניחים את פירורי העוגה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  6. 6. מזלפים את השוקולד הלבן המומס על פירורי העוגה.
  7. 7. מפזרים מעל מעט זילוף צבעוני או אגוזים מרוסקים לתוספת מרקם וקישוט.
  8. 8. מכניסים את תבנית האפייה למקרר לכ-30 דקות כדי לאפשר לפירורי העוגה להתייצב.
  9. 9. לאחר הצינון, פירורי עוגת השמנת מוכנים ליהנות! הגישו אותם כחטיף או השתמשו בהם כתוספת לקינוחים האהובים עליכם.
  10. 10. אחסנו את השאריות בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.

הצעות מיוחדות

  • אוהבי שוקולד: השתמשו בעוגת שוקולד במקום בכל טעם אחר וזילפו שוקולד מריר מומס על הפירורים.
  • טוויסט פירותי: הוסף כמה פירות טריים קצוצים דק כמו תותים או אוכמניות לתערובת גבינת השמנת לפני הערבוב עם פירורי העוגה.
  • תענוג אגוזים: מערבבים מעט אגוזים מרוסקים כמו שקדים או אגוזי מלך לתוך תערובת גבינת השמנת לתוספת קראנצ'יות וטעם.