מרכיבים
אופן ההכנה
- 1. מפוררים את העוגה לפירורים דקים בעזרת הידיים או מעבד מזון.
- 2. ערבבו בקערת ערבוב את גבינת השמנת, אבקת הסוכר ותמצית הוניל. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
- 3. מוסיפים את פירורי העוגה לתערובת גבינת השמנת ומערבבים היטב עד שהכל אחיד.
- 4. לוקחים מנות קטנות מהתערובת ומעצבים אותן לכדורים בגודל ביס.
- 5. מניחים את פירורי העוגה על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- 6. מזלפים את השוקולד הלבן המומס על פירורי העוגה.
- 7. מפזרים מעל מעט זילוף צבעוני או אגוזים מרוסקים לתוספת מרקם וקישוט.
- 8. מכניסים את תבנית האפייה למקרר לכ-30 דקות כדי לאפשר לפירורי העוגה להתייצב.
- 9. לאחר הצינון, פירורי עוגת השמנת מוכנים ליהנות! הגישו אותם כחטיף או השתמשו בהם כתוספת לקינוחים האהובים עליכם.
- 10. אחסנו את השאריות בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.
הצעות מיוחדות
- אוהבי שוקולד: השתמשו בעוגת שוקולד במקום בכל טעם אחר וזילפו שוקולד מריר מומס על הפירורים.
- טוויסט פירותי: הוסף כמה פירות טריים קצוצים דק כמו תותים או אוכמניות לתערובת גבינת השמנת לפני הערבוב עם פירורי העוגה.
- תענוג אגוזים: מערבבים מעט אגוזים מרוסקים כמו שקדים או אגוזי מלך לתוך תערובת גבינת השמנת לתוספת קראנצ'יות וטעם.