עוגיות גרנולה בריאות וללא סוכר

4.9
15 דק' הכנה12-15 דק' הכנה
רמת קושי: קל | כמות: 12-15 עוגיות

צאו למסע נהדר של בריאות עם עוגיות גרנולה בריאות, מזינות, ללא סוכר וללא קמח בכלל! מלאות במרכיבים בריאים, טבעיים ובעלי מתיקות טבעית מנצחת..

עוגיות גרנולה בריאות וללא סוכר

מרכיבים

אופן ההכנה

  • מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • בקערת גדולה, מערבבים את שיבולת השועל, קמח השקדים, שמן הקוקוס המומס, הדבש או המייפל, תמצית הווניל, הקינמון והמלח. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מכניסים פנימה את האגוזים הקצוצים והפירות היבשים, ומפזרים אותם באופן שווה בכל התערובת.
  • השתמשו בכף או בכף עוגיות כדי להכין חלקים מהתערובת על תבנית האפייה המוכנה, והכינו עיגולי בצק עוגיות.
  • משטחים בעדינות כל עוגייה בעזרת גב הכף או בקצות האצבעות.
  • אופים בתנור שחומם מראש במשך 12-15 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בשוליים.
  • מניחים לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה מספר דקות לפני שמעבירים אותן לרשת להתקררות מלאה.

הצעות מיוחדות

  • עוגיות גרנולה שוקולד צ'יפס: מכניסים פנימה 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר לקבלת קראנץ' שוקולדי נהדר.
  • עוגיות גרנולה חמוציות קוקוס: הוסיפו 1/4 כוס קוקוס מגורר ו-1/4 כוס חמוציות מיובשות לטוויסט אקזוטי.
  • עוגיות גרנולה חמאת בוטנים: מוסיפים 1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית לטעם עשיר ואגוזי.
  • עוגיות גרנולה זרעים ותבלינים: שלבו 2 כפות של זרעים מעורבים (כגון צ'יה, פשתן וחמניות) ו-1/2 כפית ג'ינג'ר טחון לתוספת מרקם וחמימות.