עוגיות מושלגות פרווה (עוגיות רעידת אדמה)

4.3
20 דק' הכנה10-12 דק' אפייה
רמת קושי: | כמות: 24-30 עוגיות

אין כמו לסיים ארוחה עם עוגיות שוקולד מושלגות שהן לא פחות ממושלמות! המתכון הנוכחי מתאים לעוגיות פרווה אבל ניתן לעשות אותו חלבי עם חמאה במקום בשמן קוקוס (אותה כמות)

עוגיות מושלגות פרווה (עוגיות רעידת אדמה)

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס  ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערת אחת, טורפים יחד את הקמח לכל מטרה, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח.
  3. בקערה נפרדת, קרמו יחד את השמן קוקוס והסוכר הלבן עד לקבלת תערובת בהירה ויפה.
  4. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל לתערובת השמן והסוכר, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לחומרים הרטובים, ומערבבים עד שנוצר בצק.
  6. השתמשו בכף או בכף עוגיות כדי לגרוף חלקים מהבצק ולגלגל אותם לכדורים קטנים.
  7. מגלגלים כל כדור בצק באבקת סוכר עד לציפוי מלא ומניחים אותם על תבנית האפייה.
  8. אופים בתנור שחומם מראש במשך 10-12 דקות, או עד שהעוגיות מתייצבות והחלק העליון מתחיל להיסדק.
  9. מניחים לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה למספר דקות לפני שמעבירים אותן למגש.

הצעות מיוחדות

  • עוגיות שוקולד שלגי מנטה: מוסיפים 1/2 כפית תמצית מנטה לבצק לטוויסט מרענן.
  • דאבל עוגיות שלגיות שוקולד צ'יפס: מוסיפים פנימה 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר לבצק לקבלת קרמיות נוספת .
  • עוגיות מושלגות של קליפת תפוז: הוסיפו פנימה כפית אחת של גרידת תפוז לפרץ של טעם הדר.
  • עוגיות מושלגות מתובלות: מוסיפים 1/2 כפית קינמון טחון וקורט אגוז מוסקט טחון לחומרים היבשים לטעם מחמם.