עוגיות קוקוס

4.5
15 דק' הכנה15-18 דק' זמן אפייה
רמת קושי: קל | כמות: 18-24 עוגיות

הכניסו את עצמכם עצמכם לעולם של פינוקים ללא גלוטן, עם עוגיות הקוקוס המושלמות האלה. ללא צורך בקמח, העוגיות הללו הן פינוק ללא גלוטן מפוצץ בטעם קוקוס, המציע תערובת הרמונית של לעיסה ופריכות. מושלם כדי לספק את התשוקה שלנו לעוגיות.

עוגיות קוקוס

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערת מיקסר את הקוקוס המגורד והסוכר.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף .
  4. מערבבים בעדינות את החלבונים הטרופים לתוך תערובת הקוקוס-סוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מערבבים פנימה את תמצית הווניל וקמצוץ המלח כדי לשפר את הטעמים.
  6. השתמשו בכף או בכף עוגיות כדי להכניס בצורה שווה חלק מהתערובת על תבנית האפייה המוכנה, ועצבו אותם לעגולי עוגיות.
  7. אופים בתנור שחומם מראש במשך 15-18 דקות, או עד שהשוליים מזהיבים והעוגיות מתייצבות.
  8. מניחים לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה מספר דקות לפני שמעבירים אותן לרשת להתקררות מלאה.

הצעות מיוחדות

  • עוגיות קוקוס שוקולד צ'יפס: מכניסים פנימה 1/2 כוס שוקולד צ'יפס ללא גלוטן (כהה, חצי מתוק או לבן) לתוך תערובת הקוקוס.
  • עוגיות בהשראת שקדים: ערבבו פנימה 1/2 כוס שקדים קצוצים והשתמשו בחצי שוקולד צ'יפס ללא גלוטן וחציו שבבי קוקוס לטעם דמוי חטיף ממתקים.
  • עוגיות קוקוס לימון: הוסף 1 כפית גרידת לימון לתערובת הקוקוס-סוכר לטוויסט לימוני ומעניין.
  • עוגיות קוקוס תפוזים: החליפו את תמצית הווניל בכפית תמצית תפוזים כדי לקבל ארומת הדרים.
  • עוגיות קוקוס פטל: מוסיפים בעדינות פנימה 1/2 כוס פטל מיובש לפרץ של טוב פירות.