עוגיות שושנים פרווה

4.6
5 דקות הכנה12-14 דקות אפייה
רמת קושי: קל-בינוני | כמות: כ-20 עוגיות

עוגיות שושנים נימוחות ומתוקות - בגרסת הפרווה!

עוגיות שושנים פרווה

מרכיבים

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס ומרפדים שני ניירות אפייה בנייר אפייה.
  2. בקערת מיקסר, מערבבים יחד את השמן קוקוס ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית באמצעות מיקסר ידני או מיקסר סטנד עם חיבור ההנעה.
  3. מוסיפים את מי הוורדים לתערובת השמן קוקוס-סוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. בקערה נפרדת, טורפים יחד את הקמח לכל מטרה והמלח.
  5. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לחומרים הרטובים, ומערבבים רק עד שהכל נטמע.
  6. לוקחים כמות קטנה של בצק עוגיות ומגלגלים לכדור. מניחים את כדורי הבצק על ניירות האפייה המוכנים, מרווחים ביניהם בערך 1 סנטימטר זה מזה.
  7. משטחים מעט כל כדור בצק בעזרת תחתית הכוס או האצבעות.
  8. אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 12 דקות או עד שהן מזהיבות קלות בשוליים.
  9. מוציאים את ניירות האפייה מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר עליהן כמה דקות לפני שמעבירים אותן לרשתות לצינון מלא.
  10. בזמן שהעוגיות מתקררות, מכינים את מלית קרם הוורדים.
  11. בקערת הקצפה מוסיפים את שמן הקוקוס ומוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר ומקציפים עד שהתערובת תפוחה ומתאחדת היטב.
  12. מוסיפים את מי הוורדים וצבע המאכל הוורוד (אם משתמשים) לתערובת השמן קוקוס-סוכר ומקציפים עד שהמילוי חלק וורוד בהיר.
  13. לאחר שהעוגיות מתקררות לחלוטין, מורחים כמות נדיבה של מלית קרם הוורדים על הצד השטוח של עוגייה אחת ומכריכים אותה עם עוגייה אחרת.
  14. חזור על התהליך עד שכל העוגיות מתמלאות.
  15. אחסן את העוגיות בכלי אטום כדי לשמור על טריותן.

הצעות מיוחדות

  • עוגיות קרם ורד לימון: הוסיפו קליפת לימון אחד לבצק העוגיות לקבלת רמז לטעם הדרים.
  • עוגיות קרם ורדים שוקולד: מערבבים 1/4 כוס אבקת קקאו למחצית מבצק העוגיות כדי ליצור וריאציה בטעם שוקולד. סנדוויץ' את העוגיות עם מלית קרם הוורדים לשילוב טעמים מענג.
  • עוגיות קרם פטל ורדים: הוסף 1/2 כוס אבקת פטל מיובש בהקפאה למילוי קרם הוורדים לטוויסט פירותי.
  • עוגיות קרם ורד פיסטוק: מקפלים פנימה 1/2 כוס פיסטוקים קצוצים דק לתוך בצק העוגיות לתוספת מרקם וטעם אגוזי.
  • עוגיות קרם ורד פריחת תפוז: החליפו את מי הוורדים במי פריחת התפוז לווריאציה ריחנית ופרחונית.